Riasztórendszerek - BSEC-Biztonságtechnika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Riasztórendszerek

SZOLGÁLTATÁSAIM

Mára az ingatlanok alapvető felszerelésévé váltak a riasztórendszerek. Fontos azonban, hogy mindig megfelelő minőségű eszközöket válasszunk és a kialakítás is szakszerű legyen, mert csak így érhetjük el az elvárt hatásfokot vagyonvédelem terén.

Cégünk vállalja lakások, családi házak, irodák és egyéb ingatlanok riasztórendszerrel való felszerelését. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek.

A vezetékes riasztórendszerek mellett elérhetőek a vezeték nélküli riasztók is, melyeknek sokkal kisebb a szerelési igénye, így telepítésük nem jár különösebb rombolással.

Riasztórendszer telepítésekor figyelmebe kell vennünk az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben helyszíni felmérést és egyeztetést végzünk, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra.

Ingatlanunk biztonságát növelhetjük riasztórendszerünk távfelügyeletre is csatlakozik, mert így a riasztásokról a 24 órás ügyeletben működődiszpécserközpont haladéktalanul értesíti az általunk megadott személyeket.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz